De juiste keuze

Een leverancier die zelf alle productieprocessen in eigen hand heeft biedt extra zekerheid

Bij de bouw van een serre is veel bouwkundig werk noodzakelijk. Boeters serrebouw heeft alle onderdelen in eigen hand. Laat u bijvoorbeeld de fundering plaatsen door een andere aannemer, wie is dan verantwoordelijk in geval van een garantieaanspraak? In de praktijk levert dat elders maar al te vaak ‘misverstanden’ op.

Geen onderaannemers
In de loop der jaren hebben wij zowel veel ge├»nvesteerd in kennis als in materiaal. Daardoor bouwen wij serres compleet in eigen beheer. Het pulsen van palen, het storten van de fundering, de fabricage en bouw van de serre, het leggen van nieuwe elektra en CV leidingen en de complete binnenafwerking worden allen door eigen collega’s uitgevoerd. Geen onderaannemers, maar uitsluitend eigen specialisten ontwerpen, fabriceren en bouwen een unieke serre die van top tot teen speciaal voor uw huis gemaakt wordt.

Uitvoeringsmogelijkheden
De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt: 2-, 3- en 4-delige schuifpuien, stolpdeuren, harmonica-deuren, elektrisch te openen daken, victoriaanse serres, biocolor profielen, vlakke daken, traditionele uitbouwen, cirkelvormige serres, doorbraken naar keuken of woonkamer, zwembadoverkappingen, dakserres, warmtewerend isolatieglas, serrezonwering….
Je kunt het zo gek niet opnoemen of wij leveren het.

Ervaring is de beste basis voor succes. Al twee generaties Boeters werken aan continuering en verbetering van een succesvol bedrijf. Jaarlijks worden circa 45 serres opgeleverd.