Kopen bij de makers

Al ruim 30 jaar fabriceren wij serres in eigen fabriek

Uitsluitend kopen bij de bouwers zelf geeft u optimale zekerheid. Zekerheid op het gebied van uitvoering, zekerheid op het gebied van kwaliteit en zekerheid op het gebied van garantie en service. Er zijn maar weinig fabrikanten van serres in Nederland. Wel veel aannemers die een serre bijvoorbeeld in het buitenland bestellen.

Wij ontwerpen, fabriceren en plaatsen uw serre of aanbouw van ’top tot teen’. We leveren dus uitsluitend maatwerk! Bij ons staan uw wensen centraal. U bent bij ons de enige die bepaalt welke serrewensen u wilt realiseren.

We houden deze website verstoken van veel tekst en opsommingen van alle mogelijkheden, uitvoeringen en zekerheden die wij u bieden. We tonen u wel veel voorbeelden van eigen werk, want dit zegt meer dan duizenden woorden en beloften.

Stelt u zich eens voor: in hartje winter zorgeloos genieten van uw tuin. Een serre levert het gehele jaar door een prachtige overgang tussen huis en tuin. Weer of geen weer, met een serre geniet u voortaan het gehele jaar door binnen van buiten!

Behalve de luxe van een extra kamer, levert een serre extra ruimte. Zonder al te veel van uw tuin of terras op te geven, creƫert u met een relatief simpele verbouwing direct heel veel extra keuken- of woonruimte of een complete extra kamer.

Boeters serrebouw levert aluminium serres. Aluminium is zorgeloos onderhoudsvrij. Alle serres worden standaard voorzien van hoog isolerende profielen en beglazing, voor extra comfort.

Helemaal op maat gemaakt, een artist impression aangepast aan uw eigen huis, zodat u al kunt zien hoe het resultaat zal worden.