Voordelen

ruimtewinst, niet verhuizen, goede investering, permanent terras

Extra leefruimte: niet zomaar een extra slaapkamer, maar extra vergroting van de ruimtes die u het meest intensief gebruikt. Ook werken wij graag zorgvuldig een bij uw huis passend voorstel voor u uit voor een geheel extra speel-, werk- of eetkamer.

Veelzijdige ruimte
Met een serre of aanbouw kunt u vele kanten op. Het wordt het gezelligste plekje van uw huis om lekker in de zon te zitten, een boek te lezen, te eten, te werken; kortom u kunt uw serre indelen aan uw eigen wensen.

Niet verhuizen
Gaan we verhuizen of blijven we wonen waar we wonen? Een andere woning met een of twee extra kamers kost snel meer dan de opbrengst van de huidige woning. Tel daarbij de extra kosten op voor overdrachtsbelasting, verhuizing, stoffering, een nieuwe keuken, kleine bouwkundige aanpassingen en de keuze voor een serre is snel gemaakt. Tenminste, als wij op het oordeel van onze klanten af mogen gaan!

De fiscus betaalt mee
Er is veel veranderd met het nieuwe belastingstelsel. Maar wordt een (2e) hypotheek voor woningverbetering aangewend, dan kunt u de rentelasten nog steeds op uw IB aangifte in mindering brengen.

Goede investering
Een serre die door ons vakkundig wordt gebouwd, verhoogt de waarde van uw woning. Reken daarbij de hoge kwaliteit van onze serres, in combinatie met 10 jaar garantie op materiaal en plaatsing, dan is een serre ook een goede investering.

Verdubbeling van uw exploitabel vloeroppervlak
Realiseer een permanent gebruik van uw terras, aan deze wensen van veel restaurateurs kunnen wij op vele manieren inhoud geven. Vanaf de eerste zonnestralen in het voorjaar tot de laatste in het najaar biedt een elektrisch te openen dak extra aantrekkingskracht op uw klanten. Een serre levert niet alleen financiƫle voordelen op, ook de uitstraling van uw restaurant krijgt een enorm positieve impuls.
We kunnen een uitgebreide lijst van referenties voorleggen. Ook bezoeken wij graag gezamenlijk enkele door ons uitgevoerde projecten, dan kunt u eens met een collega praten over zijn of haar ervaringen.

Vergunning nodig? Het Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer bepaalt de regels voor ‘Bij een hoofdgebouw behorende bouwwerken’, zoals aan- en uitbouwen, carports, serres, etc. Klik hier om te controleren of een vergunning noodzakelijk is.