Over ons

Exclusiviteit en vakmanschap

Waarom zou u genoegen nemen met minder als u kunt kiezen voor exclusiviteit en vakmanschap?
Boeters Serrebouw biedt u de mogelijkheid om uw dromen werkelijkheid te laten worden met een serre die uniek is en perfect aansluit bij uw levensstijl. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw woning kunnen transformeren met een exclusieve serre van Boeters Serrebouw.

Aluminium serres

Boeters Serrebouw levert al meer dan 35 jaar aluminium serres van het merk Aliplast.

Aluminium is zorgeloos en onderhoudsarm. Alle serres worden standaard voorzien van hoog isolerende profielen en beglazing, voor extra comfort. Kortom, een serre is een prachtige en praktische toevoeging die uw huis ruimer en gastvrijer maakt.

Ruimtewinst

Een serre biedt aanzienlijke ruimtewinst voor uw huis. Door de glazen wanden en het dak creëert een serre een naadloze overgang tussen binnen en buiten, waardoor de beschikbare ruimte optisch vergroot wordt.

Extra leefruimte als een gezellige zitkamer, eetruimte, hobbykamer, of zelfs als een lichte en luchtige werkplek.

Uit eigen fabriek

In onze fabriek zagen we de aluminium profielen op maat en monteren we de constructie met zorg in elkaar. Ambachtelijk maatwerk voor uw perfecte serre!

Een serre biedt niet alleen meer ruimte voor uw gezin om te ontspannen en te genieten, maar verhoogt ook de waarde van uw huis.

Wat maakt Boeters Serrebouw zo exclusief?

Allereerst is het onze onderscheidende ontwerpaanpak die ervoor zorgt dat elke serre een meesterwerk op zich is. Ons getalenteerde team werkt nauw met u samen om uw visie tot leven te brengen. Of u nu een moderne, minimalistische esthetiek of een klassieke, elegante stijl verkiest, wij zorgen ervoor dat uw serre perfect past bij de architectuur van uw woning en uw persoonlijke smaak weerspiegelt.

Daarnaast zijn onze exclusieve serres vervaardigd met de allerbeste materialen en technologieën. We streven naar duurzaamheid en kwaliteit in elk aspect van ons werk. Onze serres worden op maat gemaakt met behulp van hoogwaardig glas, stevige aluminium frames en geavanceerde isolatietechnieken. Dit resulteert in serres die niet alleen esthetisch verbluffend zijn, maar ook energiezuinig en comfortabel het hele jaar door.

Bij Boeters Serrebouw begrijpen we dat uw serre meer moet zijn dan alleen een esthetische toevoeging aan uw huis. Het moet een leefruimte zijn waarin u kunt ontspannen, genieten van de natuurlijke omgeving en ontsnappen aan de dagelijkse stress. Daarom zorgen we voor elk detail, van de juiste lichtinval tot het creëren van een perfecte balans tussen privacy en openheid. Met slimme oplossingen zoals automatische zonwering en geavanceerde ventilatiesystemen kunt u het binnenklimaat naar wens regelen.

Onze reputatie is gebouwd op tevreden klanten die elke dag genieten van hun exclusieve serres. We streven naar perfectie en klanttevredenheid staat bij ons centraal. Ons team begeleidt u gedurende het hele proces, van concept tot oplevering, om ervoor te zorgen dat uw serre aan al uw verwachtingen voldoet. Onze after-sales service staat altijd voor u klaar om eventuele vragen of problemen op te lossen, zelfs nadat uw serre is voltooid.