Sfeerbouwers

Kopen bij de makers

Wij ontwerpen, fabriceren en plaatsen uw serre of aanbouw van ’top tot teen’. We leveren dus uitsluitend maatwerk! Bij ons staan uw wensen centraal. U bent bij ons de enige die bepaalt welke serrewensen u wilt realiseren.

Kopen bij de bouwers zelf geeft u optimale zekerheid. Zekerheid op het gebied van uitvoering, zekerheid op het gebied van kwaliteit en zekerheid op het gebied van garantie en service. Er zijn maar weinig fabrikanten van serres in Nederland. Wel veel aannemers die een serre bijvoorbeeld in het buitenland bestellen.

Zorgeloos

Stelt u zich eens voor: in hartje winter genieten van uw tuin. Een serre levert het gehele jaar door een prachtige overgang tussen huis en tuin. Weer of geen weer, met een serre geniet u voortaan het gehele jaar door binnen van buiten!

Boeters serrebouw levert aluminium serres. Aluminium is zorgeloos onderhoudsvrij. Alle serres worden standaard voorzien van hoog isolerende profielen en beglazing, voor extra comfort.

Mogelijkheden

De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt: 2-, 3- en 4-delige schuifpuien, stolpdeuren, harmonica-deuren, elektrisch te openen daken, victoriaanse serres, biocolor profielen, vlakke daken, traditionele uitbouwen, cirkelvormige serres, doorbraken naar keuken of woonkamer, zwembadoverkappingen, dakserres, warmtewerend isolatieglas, serrezonwering.

Je kunt het zo gek niet opnoemen of wij leveren het.

Juiste keuze

Wij bouwen serres compleet in eigen beheer. Het pulsen van palen, het storten van de fundering, de fabricage en bouw van de serre, het leggen van nieuwe elektra en CV leidingen en de complete binnenafwerking worden allen door eigen collega’s uitgevoerd.

Geen onderaannemers, maar uitsluitend eigen specialisten ontwerpen, fabriceren en bouwen een unieke serre die van top tot teen speciaal voor uw huis gemaakt wordt.

Voordelen

Veelzijdige ruimte
Met een serre of aanbouw kunt u vele kanten op. Het wordt het gezelligste plekje van uw huis om lekker in de zon te zitten, een boek te lezen, te eten, te werken, een extra speelruimte; kortom u kunt uw serre indelen aan uw eigen wensen.

Niet verhuizen
Gaan we verhuizen of blijven we wonen waar we wonen? Een andere woning met een of twee extra kamers kost snel meer dan de opbrengst van de huidige woning. Tel daarbij de extra kosten op voor overdrachtsbelasting, verhuizing, stoffering, een nieuwe keuken, kleine bouwkundige aanpassingen en de keuze voor een serre is snel gemaakt. Tenminste, als wij op het oordeel van onze klanten af mogen gaan!

Goede investering
Er is veel veranderd met het nieuwe belastingstelsel. Maar wordt een (2e) hypotheek voor woningverbetering aangewend, dan kunt u de rentelasten nog steeds op uw IB aangifte in mindering brengen. Een serre die door ons vakkundig wordt gebouwd, verhoogt de waarde van uw woning. Reken daarbij de hoge kwaliteit van onze serres, in combinatie met 10 jaar garantie op materiaal en plaatsing, dan is een serre ook een goede investering.

Verdubbeling van uw exploitabel vloeroppervlak
Realiseer een permanent gebruik van uw terras, aan deze wensen van veel restaurateurs kunnen wij op vele manieren inhoud geven. Vanaf de eerste zonnestralen in het voorjaar tot de laatste in het najaar biedt een elektrisch te openen dak extra aantrekkingskracht op uw klanten. Een serre levert niet alleen financiële voordelen op, ook de uitstraling van uw restaurant krijgt een enorm positieve impuls.
We kunnen een uitgebreide lijst van referenties voorleggen. Ook bezoeken wij graag gezamenlijk enkele door ons uitgevoerde projecten, dan kunt u eens met een collega praten over zijn of haar ervaringen.